on 6 henkilön majoittumiseen. Kaksikerroksinen hirsihuvila on rakennettu vuonna 2004. Terassi on lasitettu joten mökki soveltuu hyvin ympärivuotiseen lomailuun!

Mökissä on tupakeittiö, jossa on jääkaappi/pakastin, astianpesukone, liesi, mikro, kahvinkeitin ja vedenkeitin sekä laadukkaat astiat ja ruoanlaittovälineet. Ruokapöytä ja tuolit kuudelle henkilölle ja myös syöttötuoli. Olohuoneessa on levitettävä vuodesohva kahdelle, nojatuolit, taulutelevisio ja varaava takka. Alakerran makuuhuoneessa on parivuode, yläkerran makuuhuoneessa vuoteet kahdelle ja lastenvuode. Mökissä on tilava sauna, pesuhuoneessa suihkukaappi ja wc. Lisäksi löytyy pyykinpesukone. Mökin vesijohto tulee järvestä ja juomavettä saa erillisestä vesipisteestä. Mökissä on ilmalämpöpumppu lämmitykseen sekä viilennykseen!

Pihassa on erillinen sähköistetty aitta- ja varastorakennus, aitassa on levitettävä vuodesohva kahdelle ja se sopii kesäkäyttöön. Mökissä on hiiligrilli ja savustuspönttö. Oma hiilet on tuotava mukana. Ranta on hiekkapohjainen ja matala. Käytössäsi on myös soutuvene ja mahdollisuus vuokrata erikseen perämoottori!

Tupakointi kielletty.

Hinnasto löytyy Hinnat-sivulta, varaukset Varaustilanne-sivulta. Katso myös Varaus- ja vuokrausehdot-sivu.

Kuvia mökistä: