1 Varausehdot

Nämä ehdot sitovat kumpaakin osapuolta sen jälkeen, kun asiakas on maksanut varausmaksun. Varauksen tekijän tulee olla varausta tehdessään täysi-ikäinen. Lemmikkieläimen tuomisesta lomakohteeseen on kysyttävä erikseen. Hukanpesä-mökkiin eläimiä ei voi tuoda lainkaan.

Varauksen tekeminen

Varauspyyntö tulee tehdä sähköpostitse posti@rantalanlomatila.fi osoitteeseen. Varauspyynnön vastauksena saat ohjeet 100 euron varausmaksun maksamiseen. Varaus on vahvistettu vasta, kun asiakas on maksanut varausmaksun. Loppusumma on maksettava 14 vrk ennen vuokrauksen alkamista. Jos loppusummaa ei ole maksettu ajoissa, varaus raukeaa eikä varausmaksua palauteta.

Varauksen peruminen

Varauksen peruutus on tehtävä kirjallisesti sähköpostitse posti@rantalanlomatila.fi osoitteeseen. Jos asiakas keskeyttää vuokrauksen ja poistuu kohteesta ennen vuokra-ajan päättymistä, ei käyttämättä jääneeltä ajalta makseta palautusta. Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), Rantalan lomatila voi peruuttaa varauksen. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada koko maksamansa summa takaisin. Jos varaus joudutaan keskeyttämään asiakkaan tai asiakkaan vieraan häiriökäyttäytymisen takia, niin maksuja ei palauteta.

2 Vuokrausehdot

Vuokrakohteen käyttö

Vuokrakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16 alken. Mökin avaimet ja käytön ohjeistuksen saa paikan päällä mökin omistajilta tai erikseen voidaan sopia myös muuta (esimerkiksi avaimet jätetään sovittuun paikkaan valmiiksi).

Vuokraan sisältyy mökin käyttöoikeus varatulle ajalle. Normaalit sähkö -ja vesikulut, polttopuut, kalusteet, keitto- ja ruokailuastiat, ruokailuvälineet, wc- ja talouspaperit, patjat, peitot ja tyynyt sisältyvät hintaan. Hybridi/sähköauton lataamisesta voidaan periä lisämaksu. Tupakointi mökeissä on kielletty. Lakanat ja pyyhkeet eivät sisälly vuokraan.

Liinavaatteet voi vuokrata erikseen hintaan 10 eur/ hlö. Liinavaatteet on varattava etukäteen viimeistään 14 vrk ennen vuokrauksen alkamista, että saatavuus voidaan taata.

Vuokrakohteen luovutus

Lähtöpäivänä vuokrakohteen luovutus on lauantaina klo 12 mennessä kun kyseessä on viikkovuokraus. Viikonloppuvuokrauksessa kohteen luovutus sunnuntaina klo 22 mennessä. Vuokrauksen aikaisesta siivouksesta asiakas huolehtii itse. Vuokrauksen hinta sisältää loppusiivouksen. Loppusiivoukseen ei sisälly astioiden tiskaus, astioiden paikalleen laitto, roskien vienti, tuhkien tyhjennys takasta ja/tai saunan uunista. Lisäksi asiakkaan on vietävä tyhjät pullot ja tölkit pois ja ruokatarvikkeet on vietävä pois tai ne on vietävä jätepisteeseen.

Asiakas on vastuussa lomakohteessa aiheuttamistaan vahingoista.